



ROUND 8: XXXIII GRAN PREMIO DE CAMIONES DE ESPAÑA 05. - 06. OCTOBER

Detailed Timetable, OFFICIAL, v1 | 04 October 2019

FIR EUROPEAN TRUCK RACING CHAMPIONSHI

Friday, 4 October 2019						
Start	Finish		Programme	Series	Duration	
12:30	15:30	3:00	Administrative check ETRC	FIA European Truck Racing Championship	3 hrs	
13:00	16:00	3:00	Scrutineering ETRC	FIA European Truck Racing Championship	3 hrs	
15:30	17:30	2:00	Administrative check CECC	Spain Truck Racing Campionship	2 hrs	
16:00	18:00	2:00	Scrutineering CECC	Spain Truck Racing Campionship	2 hrs	
18:30	19:00	0:30	Briefing - Briefing Room (by the Media Centre)	Spain Truck Racing Campionship	30 min	

				Saturday, 5 Octo	ber 2019	
Start		Finish		Programme	Series	Duration
08:00	-	08:20	20	Pace Truck Familiarisation and System's Check	FIA European Truck Racing Championship	
08:00		08:30	0:30	Extrication Exercise	FIA European Truck Racing Championship	30 min
08:30				Inspection Lap + Red Flag Lap		
08:40		09:10	0:30	Briefing - Briefing Room	FIA European Truck Racing Championship	30 min
09:00	-	09:20	20	Free practice FP1	Spain Truck Racing Campionship	30 min
09:30	-	10:00	30	Free practice FP1	FIA European Truck Racing Championship	30 min
10:10	-	10:35	25	Timed practice Q1	Spain Truck Racing Campionship	30 min
10:45	-	11:15	30	Free practice FP2	FIA European Truck Racing Championship	30 min
11:25	-	11:40	15	Driver's Parade ETRC + CECC	Driver's activities	15 min
				Guardia Civil Parade (175 anniversary)	Entreteinment	15 min
11:30	-	12:05	35	Special Trucks Parade	Entreteinment	35 min
12:15	-	12:25	10	Timed practice Q1	FIA European Truck Racing Championship	10 min
12:30	-	12:40	10	"SUPER POLE"/first 10 drivers from Q1	FIA European Truck Racing Championship	10 min
12:50				Pit Exit Open	Spain Truck Racing Campionship	
13:00				Pit Exit Close - 10 Minutes Board	Spain Truck Racing Campionship	
13:00		13:10	10	Grid Walk	Spain Truck Racing Campionship	
13:20				Start Formation Lap / Green Flag	Spain Truck Racing Campionship	
13:25	-	13:50		Race 1	Spain Truck Racing Campionship	10 laps = 38,50 Kn
14:00	-	14:15	15	Autograph Session (Fan Village)	FIA European Truck Racing Championship	15 min
14:00	-	14:50		Exhibition of Strongmen	Activities in track	10 min
14:15	-	14:30	15	Autograph Session (Fan Village CECC)	Spain Truck Racing Campionship	15 min
15:00				Pit Exit Open	FIA European Truck Racing Championship	
15:10				Pit Exit Close	FIA European Truck Racing Championship	
15:10	-	15:20	10	Grid Walk	FIA European Truck Racing Championship	15 min
15:20				10 Minutes Board	FIA European Truck Racing Championship	
15:30				Start Formation Lap	FIA European Truck Racing Championship	
15:35	-	16:00		Championship race 1	FIA European Truck Racing Championship	12 laps = 46,20 Ki
16:10	-	16:25	15	Podium Race 1	FIA European Truck Racing Championship	15 min
16:10				Pit Exit Open	Spain Truck Racing Campionship	
16:20				Pit Exit Close - 10 Minutes Board	Spain Truck Racing Campionship	
16:30				Start Formation Lap / Green Flag	Spain Truck Racing Campionship	
16:35	-	17:00		Race 2	Spain Truck Racing Campionship	10 laps = 38,50 Kn
17:10				Pit Exit Open	FIA European Truck Racing Championship	
17:20				Pit Exit Close - 10 Minutes Board	FIA European Truck Racing Championship	
17:30				Start Formation Lap / Green Flag	FIA European Truck Racing Championship	
17:35	-	18:00		Championship race 2	FIA European Truck Racing Championship	12 laps = 46,20 Kı
18:10		18:25	15	Podium Race 2	FIA European Truck Racing Championship	15 min

Ford

SWL

IVECO

GRAMMER



Page 2



ROUND 8: XXXIII GRAN PREMIO DE CAMIONES DE ESPAÑA 05 - 06 OCTOBER 2019

Detailed Timetable, OFFICIAL, v1 | 04 October 2019

				Sunday, 6 Octol	per 2019	
Start		Finish		Programme	Series	Duration
08:45				Inspection Lap + Red Flag Lap		
08:45	-	09:00	15	Pace Truck Familiarisation and System's Check	FIA European Truck Racing Championship	
09:00	-	09:15	15	Warm - up	FIA European Truck Racing Championship	15 min
09:25	-	09:50	25	Timed practice Q2	Spain Truck Racing Campionship	25 min
10:00	-	10:10	10	Timed practice Q2	FIA European Truck Racing Championship	10 min
10:15	-	10:25	10	"SUPER POLE"/first 10 drivers from Q2	FIA European Truck Racing Championship	10 min
10:35	-	11:00	25	Driver's Parade ETRC + CECC	Driver's activities	25 min
				Guardia Civil Parade (175 anniversary)	Entreteinment	
				Special Trucks Parade	Entreteinment	
11:05	-	11:20		Autograph Session (Fan Village)	FIA European Truck Racing Championship	15 min
11:05				Pit Exit Open	Spain Truck Racing Campionship	
11:15				Pit Exit Close - 10 Minutes Board	Spain Truck Racing Campionship	
11:15				GRID WALK	Spain Truck Racing Campionship	
11:35				Start Formation Lap / Green Flag	Spain Truck Racing Campionship	
11:40	-	12:05		Race 3	Spain Truck Racing Campionship	10 laps = 38,50 Km
12:15				Pit Exit Open	FIA European Truck Racing Championship	
12:25				Pit Exit Close	FIA European Truck Racing Championship	
12:25	-	12:35	10	Grid Walk	FIA European Truck Racing Championship	15 min
12:35				10 Minutes Board	FIA European Truck Racing Championship	
12:45				Start Formation Lap / Green Flag	FIA European Truck Racing Championship	
12:50	-	13:15		Championship race 3	FIA European Truck Racing Championship	12 laps = 46,20 Kn
13:25	-	14:15		Exhibition of Strongmen	Activities in track	10 min
13:25	-	13:40	15	Autograph Session (Fan Village CECC)	Spain Truck Racing Campionship	15 min
13:25	-	13:40	15	Podium Race 3	FIA European Truck Racing Championship	15 min
14:25				Pit Exit Open	FIA European Truck Racing Championship	
14:35				Pit Exit Close - 10 Minutes Board	FIA European Truck Racing Championship	
14:45				Start Formation Lap / Green Flag	FIA European Truck Racing Championship	
14:50	-	15:15		Championship race 4	FIA European Truck Racing Championship	12 laps = 46,20 Kn
15:25	-	15:40	15	Podium Race 4	FIA European Truck Racing Championship	15 min
15:25				Pit Exit Open	Spain Truck Racing Campionship	
15:35				Pit Exit Close - 10 Minutes Board	Spain Truck Racing Campionship	
15:45				Start Formation Lap / Green Flag	Spain Truck Racing Campionship	
15:50	-	16:15		Race 4	Spain Truck Racing Campionship	10 laps = 38,50 Km

GRAMMER

Ford

SWL

IVECO

SERMEC